Kermaan on valittu kokeneet ja osaavat muusikot, ystävyyssuhteita ja henkilökemioita unohtamatta. Kerman ovat kasanneet vuosien takaa yhteisiltä keikoilta tutut kaverukset, jotka päättivät nyt pykätä pystyyn luxus cover-bändin. Ammattitaito, asenne sekä laaja ja mielenkiintoinen ohjelmisto ovat Kerman vahvuuksia.

Miina Mikkonen voc

Puolustusvoimat on jo pitkään toivonut Miinojen käytön loppuvan. Mutta mielestämme sodassa, rakkaudessa ja cover-bändeissä kaikki keinot ovat sallittuja. Tämä Miina laukeaa helposti, joten olkaa varuillanne. Esimerkiksi Yöstä, Dannystä ja Euroviisujen taustakuoroista tuttu rokkimimmi vetää lujaa, mutta vireessä.

Henkka Savolainen voc&bass

Armoton showmies ja yleisön suosikki. Vatkaa hetkessä juhliin kiihkeän tunnelman.

Olli Hyttinen keys

Vuosikaudet laivoilla, firmabileissä ja baarien lavoilla kokemusta hankkinut ammattilainen. Olli on bongattu mm. Antti Tuiskun, Panu Larnoksen ja Dannyn bändeistä.

Petri Ojala keys

Korkeasti koulutettu osaaja, joka on kolunnut lukuisat cover-bändit vuosien saatossa. Tämä Oulusta operoiva musiikinopettaja on tinkimättömällä asenteella toimiva ammattilainen.

Saku Mattila guit

Nykyään Giant Leapista tuttu kitaristi, joka on niin ikään kolunnut eri cover-bändit läpi sekä työskennellyt useiden eri tunnettujen artistien taustalla. Heistä mainittakoon vaikkapa Pepe Willberg ja Arja Koriseva.

Sami Osala drs

Kaikkihan nyt Osaman tuntee. Silloin kun Kermalla on hiljaisempaa, Samin voi bongata vaikkapa Sunrise Avenuesta. Samia mukavampaa miestä saa hakea. Ja haetaankin…

Kevyt-Kerma ja Vispi-Kerma

Kevyt-Kerma on isosta Kermasta hieman laimennettu versio. Se tekee keikkoja 3-5 henkisenä kokoonpanona tilaisuudesta riippuen. Tämä tuote mahdollistaa Kermalle hintakilpailun muiden pienempien ja halvempien cover-bändien kanssa. Kermasta on saatavilla myös Vispi-Kerma cocktail-tilaisuuksiin ja taustamusiikiksi.